background slide 1 background slide 2 background slide 3 background slide 4 background slide 5 background slide 6 background slide 7 background slide 8 background slide 9 background slide 10 background slide 11 background slide 12 background slide 13 background slide 14 background slide 15 background slide 16 background slide 17 background slide 18

Καλως ηλθατε στον διαδικτυακο μας τοπο

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στον τομέα των επαγγελματικών μετακινήσεων/μεταφορών και στελεχώνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο. Τα οχήματά μας είναι Mercedes Benz E Class τελευταίας τεχνολογίας και οι ικανότατοι οδηγοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, για να σας μεταφέρουν με απόλυτη ασφάλεια, πολυτέλεια και άνεση στον προορισμό σας. Παρέχουμε υπηρεσίες ταξί με VIP εξυπηρέτηση για όλες τις μετακινήσεις και μεταφορές σας από, προς και εντός της πόλης των Ιωαννίνων.

Διαδρομες - Ξεναγησεις

Στις υπηρεσίες μας προσθέτονται και οι ξεναγήσεις εντός και εκτός της πόλης των Ιωαννίνων. Προσφέρουμε τουριστικές πληροφορίες για την πόλη και τα γύρω χωριά που πλαισιώνονται από μια υπέροχη φύση και απαρτίζουν ένα μαγευτικό και αλησμόνητο τοπίο.

Στα Γιάννενα μπορείτε να επισκεφτείτε: τα πολυάριθμα μουσεία, την παλιά πόλη και το κάστρο που αποτελούν ένα μουσειακό χώρο, το Σπήλαιο Περάματος, το Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Π. Βρέλλη, τη θρυλική λίμνη Παμβώτιδα στο κέντρο της οποίας ξεπροβάλλει το γραφικό πυκνοκατοικημένο νησάκι με τις αξιόλογες Μονές Φιλανθρωπινών (1292) και Παντελεήμονα, όπου δολοφονήθηκε ο Αλή-Πασάς και στεγάζει το Μουσείο Προεπαναστατικής περιόδου, το όρος Μιτσικέλι που έχει ενταχθεί στο δίκτυο NATURA 2000, τα πασίγνωστα Ζαγοροχώρια με πολυάριθμα μικρά πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακούς οικισμούς, τα Μαστοροχώρια και την Κόνιτσα που προσφέρουν πλήθος δραστηριοτήτων όπως rafting και Kayak στον Βοϊδομάτη και τον Αώο, ορειβασία, αναρρίχηση, ιππασία και τοξοβολία, το γραφικό Μέτσοβο, πατρίδα μεγάλων εθνικών ευεργετών (Αβέρωφ, Τοσίτσας, Στουρνάρης κ.ά.) και παραδοσιακών προϊόντων (κρασιά, τυριά, ξυλόγλυπτα και υφαντά), τα Τζουμέρκα –Κατσανοχώρια, ένα ανεπανάληπτο σύμπλεγμα πανέμορφων χωριών περιτριγυρισμένα από χαράδρες, φαράγγια και απόκρημνα βουνά με τα φαράγγια του Αράχθου και του Καλαρρύτικου να αποτελούν πόλο έλξης για τολμηρούς και το πασίγνωστο αρχαιολογικό χώρο τη Δωδώνης.

Για κοντινές μεταφορές μπορούμε να σας ξεναγήσουμε στο Νεκρομαντείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης στην Πρέβεζα, όπως και στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας.

Για αυθημερόν καλοκαιρινές αποδράσεις σάς μεταφέρουμε στις ωραιότατες παραλίες της Πρέβεζας και της Ηγουμενίτσας, όπως την κοσμοπολίτικη Πάργα, την Καστροσυκιά, την Αμμουδιά, τα Σύβοτα, τη Μέγα Άμμο, την Αγία Παρασκευή κ.ά.