background slide 1 background slide 2 background slide 3 background slide 4 background slide 5

Καλως ηλθατε στον διαδικτυακο μας τοπο

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στον τομέα των επαγγελματικών μετακινήσεων/μεταφορών και στελεχώνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο. Τα οχήματά μας είναι Mercedes Benz E Class τελευταίας τεχνολογίας και οι ικανότατοι οδηγοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, για να σας μεταφέρουν με απόλυτη ασφάλεια, πολυτέλεια και άνεση στον προορισμό σας. Παρέχουμε υπηρεσίες ταξί με VIP εξυπηρέτηση για όλες τις μετακινήσεις και μεταφορές σας από, προς και εντός της πόλης των Ιωαννίνων.

Υπηρεσιες
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ κ.ά.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε στην άφιξη ή αναχώρησή σας από αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία κλπ..

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των συνέδρων από τον χώρο διαμονής τους σε συνεδριακά κέντρα, εστιατόρια, καταλύματα κ.ο.κ., τηρώντας με ακρίβεια τα επιβαλλόμενα χρονοδιαγράμματα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Αναλαμβάνουμε τις μετακινήσεις των στελεχών και συνεργατών σας, όπως απαιτούν οι υψηλές προσδοκίες και το κύρος σας.

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ

Μεταφορές μικροδεμάτων με ασφάλεια και συνέπεια στο χώρο σας, όπως καμιά μεταφορική εταιρεία δεν μπορεί να σας εγγυηθεί.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Όλα μας τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ειδική εργονομική λύση στο πίσω κάθισμα, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών σας. Τα καθίσματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ανασηκώνονται και μετατρέπονται με μια απλή κίνηση σε παιδικά καθίσματα.